Proizvodi i usluge

Skladištenje i konačno zbrinjavanje otpada

Tražite način za skladištenje i konačno zbrinjavanje otpada ili carinsko skladištenje otpada? Kompanija Jugo-Impex je tu za vas. Bez obzira da li vam je potrebno skladištenje opasnog ili neopasnog otpada dovoljno je samo da nas kontaktirate, a mi ćemo izvršiti njegovo skladištenje i zbrinjavanje otpada u skladu sa njegovom kategorijom i vrstom uz poštovanje svih propisa.

Šta podrazumeva skladištenje i konačno zbrinjavanje otpada

Skladištenje otpada je privremena faza koja prethodni njegovom konačnom zbrinjavanju. Tokom procesa skladištenja opasnog ili neopasnog otpada, neophodno je bezbedno sačuvati njegove karakteristike kako bi se potom obavilo njegovo zbrinjavanje.

Upravo zato skladištenje otpada prevozimo specijalizovanim vozilima i obavljamo u namenski projektovanim prostorima, gde se otpad odvaja u skladu po svojim fizičkim katakteristikama i predviđenom načinu konačnog zbrinjavanja – uništavanje ili prerada otpada.

Važno je napomenuti da Jugo-Impex prostor namenjen skladištenju tečnog otpada poseduje sigurnosne tankvane, pri čemu se obezbeđuje da, u slučaju vanrednih situacija i eventualnog udesa, ne dođe do zagađenja životne i radne sredine.

Kako bi smo postigli najbolji uticaj na životnu sredinu i njeno očuvanje, ostvarili smo dobre poslovne odnose sa kompanijama u Evropi koje vrše reciklažu i oporavak korisnih komponenti iz otpada.

Carinsko skladište otpada

Poseban vid usluge koju nudimo svojim saradnicima je privremeno skladištenje otpada pre konačnog izvoza, odnosno carinsko skladištenje otpada.

Ovu vrstu usluge obavljamo u privatnom carinskom skladištu. Carinsko skladištenje otpada namenjeno je za potrebe komitenata koji posluju u slobodnim carinskim zonama, a tokom svoje delatnosti generišu otpad koji se zbrinjava izvozom u postrojenja širom Evrope.

Kontaktirajte nas za sve potrebe skladištenja i konačnog zbrinjavanja otpada

Bez obzira na to za kakvu vrstu otpada vam je potrebno skladištenje ili konačno zbrinjavanje možete nas odmah kontaktirati.

Naš tim stručnjaka postaraće se da skladištenje i zbrinjavanje vašeg otpada bude izvršeno uz praćenje svih zakonskih obaveza i pružiti vam svaku vrstu pomoći.

Listu otpada za koju posedujemo rešenja o skladišetnju i/ili tretmanu možete pronaći na linku: Jugo-Impex dozvole.