Proizvodi i usluge

Sakupljanje i transport otpada

Potrebno vam je sakupljanje i transport opasnog ili neopasnog otpada? Kompanija Jugo-Impex je tu da vam, profesionalno i uz poštovanje svih mera bezbednosti, pruži uslugu sakupljanja i transporta otpada.

Vaše je samo da nas kontaktirate, a sve ostalo je naša briga.

Šta sve podrazumeva sakupljanje i transport otpada

Proces sakupljanja otpada obuhvata uvid u stanje otpada na terenu, njegovo pravilno razvrstavanje u skladu sa karakteristikama otpada koji sakupljamo, pakovanje u ambalažu koja je adekvatna za dati tip otpada i priprema za transport.

Jugo-Impex poseduje visoko kvalifikovane stručnjake koji, tokom obavljanja posla, neprekidno prate i nadgledaju proces sakupljanja i transporta otpada, bilo da se radi o opasnom ili neopasnom otpadu.

Samo sakupljanje otpada obavljaju naši iskusni i obučeni radnici, tako da vam pružamo uslugu koja vas u potpunosti oslobađa svih briga.

Kada je u pitanju transport otpada, Jugo-Impex poseduje sopstvena vozila različitih transportnih karakteristika kojima se vrši transport pripremljenog otpada od generatora otpada do postrojenja za skladištenje i/ili tretman otpada. Na ovaj način obezbeđujemo potpuni nadzor nad otpadom, od njegovog nastanka kod generatora otpada, do prijema u skladišni prostor.

Čitav posao obavljamo u ekološkim uslovima, poštujući stroga bezbednosna pravila kako bi sprečili dolazak do bilo kakvih nepredviđenih ili rizičnih okolnosti.

To znači da vam na jednom mestu obezbeđujemo sve neophodne usluge potrebne za brzo i efikasno sakupljanje i transport otpada koji nastaje tokom vaših proizvodnih aktivnosti.

Sakupljanje i transport opasnog i neopasnog otpada prilagođeno vama

Jugo-Impex vam pruža sveobuhvatnu uslugu upravljanja opasnim i neopasnim otpadom u skladu sa vašim željama i dinamikom potreba. Sve što je potrebno jeste da nam navedete želite, a mi ćemo organizovati:

  • Sakupljanje i transport opasnog i/ili neopasnog otpada
  • Obaviti njegovo krajnje zbrinjavanje
  • Obezbediti potrebnu ambalažu za pakovanje opasnog i/ili neopasnog otpada
  • Dostaviti vam svu potrebnu dokumentaciju
  • Pružiti pomoć u karakterizaciji otpada.

 

Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i Jugo-Impex će se postarati za sakupljanje i transport opasnog i neopasnog otpada i njegovu reciklažu.